



MAHARASHTRA HEALTH AND WELLNESS TOURISM CONFERENCE (MHWTC), 2018

ANNOUNCES ITS

HEALTH & WELLNESS TOURISM STAKEHOLDERS MEET

Saturday, 30th June 2018, At Taj Land's End, Mumbai,

Maharashtra

Incredible/sdia









SUPPORT PARTNERS







JCKRC ***

10:00am to 11:00am

Inaugural Session

Chief Guest

Shri Jaykumar Rawal, Hon'ble Minister of Tourism, Employment Guarantee Scheme, Government of Maharashtra

DINGINITIRES ON THE DICE

Shri Jaykumar Rawal | Dr Ramakant Panda | Dr Anil Bankar |

Time	Topic	Discuss by
10:00 am	All Guest Arrival	Anchor
10:00 am (05Min)	Welcome Speech	Dr.Malvika Khadke, Director Pandoza
10:05 am (10 Min)	Guest Felicitation	MHWTC Representatives
10:15 am (05 Min)	Lamp Lightning	Chief Guest, Shri Jaykumar Rawal, Hon'ble Minister of Tourism, Employment Guarantee Scheme, Government of Maharashtra
10:20 am (05 Min)	'Destination Maharashtra' International Buyers Prospects: A research review	Dr Anil Bankar, Strategic Planner, MHWTC
10:25 am (10 min)	Keynote Inaugural address	Dr Ramakant Panda
10:35 am (10 min)	Inaugural speech remarks	Chief Guest, Shri Jaykumar Rawal
10:45 am (05 min)	Thank you note	Ms Kavita Chandwani , Director Pandoza
Proceed for Session 1 Global Outlook		

Inaugural Session Co-ordinator: Name: Saguna Khullar Contact: +919766654307

IMPORTANT NOTE: The Pandoza Solutions reserves the right to alter the above program depending on law and order situation, security concerns, and other factors.